Libnet.ro
UNICEF

07:31

Iulie 2019, cea mai calduroasa luna din toate timpurile: `Recordurile vor continua sa fie doborate`

B1 B1,
Iulie 2019, cea mai calduroasa luna din toate timpurile: `Recordurile vor continua sa fie doborate`

Iulie 2019 a fost cea mai calduroasa luna inregistrata in lume, depasind temperaturile din iulie 2016, arata datele serviciului european Copernicusprivind schimbarile climatice, potrivit AFP preluata de. continuă pe B1

Luna iulie 2019, cea mai calda masurata vreodata in lume (agentia europeana Copernicus)

Luna iulie 2019, marcata de o canicula exceptionala in Europa, a fost cea mai calda luna masurata vreodata in lume, dar cu foarte putin peste recordul din 2016, potrivit datelor serviciului european Copernicus privind schimbarile climatice, scrie AFP.

CEA MAI MARE CAPTURA DIN GERMANIA: Autoritatile germane au confiscat 5 tone de cocaina

Autoritatile germane au anuntat ca au confiscat 5 tone de cocaina in valoare de peste un miliard de dolari, cea mai mare captura din istoria tarii, potrivit CNN.

Un fost procuror comunist incaseaza cea mai mare pensie din Romania

Un fost procuror si comandant de penitenciar incaseaza lunar o pensiede aproape 74. 000 de lei, echivalentul a mai mult de 15. 000 de euro, a informat Ministerul Muncii, raspunzand solicitarii liberalului.

Gigi Becali dupa infrangerea cu Alashkert: Cea mai mare rusine din istoria Romaniei

FCSB s-a chinuit teribil cu Alashkert in returul de la Giurgiu si s-a calificat in turul 3 preliminar cu mari emotii, cu 5-3 la general. La un moment dat formatia din Armenia mai avea nevoie de un gol pentru calificare.

incaperea secreta din cea mai veche biserica din Targu Jiu. Nu este doar o legenda

Biserica cu hramul Adormirea Maicii Domnului din cartierul Vadeni, din Targu Jiu, este cel mai vechi lacas de cult din oras, dar si cea mai veche biserica de zid din judetul Gorj.

Repatrierea aurului: Pana cand trebuie adusa cea mai mare parte din aurul pastrat de Romania la Londra

Romania trebuie sa repatrieze 91,5% din aurul pastrat la Londra, potrivit legii initiate de Liviu Dragnea si Serban Nicolae, care este foarte aproape de a intra in vigoare, nemaifiind nevoie decat de semnatura presedintelui Klaus Iohannis.

Studenti francezi, in vizita la cea mai veche manastirea din Campia Baraganului

Un grup de studenti francezi, coordonati de catre viceprimarul Sloboziei, Rudi Gradea, a vizitat in urma cu cateva zile Manastirea Sfintii Voievozi din Slobozia.

Cea mai mare pensie din Romania: 74.000 de lei, bani primiti lunar de un fost procuror comunist

Un fost procuror si comandant de penitenciar incaseaza lunar o pensie astronomica, de aproape 74. 000 de lei, echivalentul a mai mult de 15. 000 de euro, a informat Ministerul Muncii, raspunzand solicitarii liberalului Forin Roman.

Agentia Copernicus: Iulie 2019, luna cea mai calda inregistrata vreodata in lume

Luna iulie 2019, marcata de o canicula exceptionala in Europa, a fost cea mai calda inregistrata vreodata in lume, devansand luna iulie 2016, potrivit datelor serviciului european Copernicus privind modificarile climatice, relateaza AFP.

Iulie 2019, luna cea mai calda inregistrata vreodata in lume

Luna iulie 2019, marcata de o canicula exceptionala in Europa, a fost cea mai calda inregistrata vre.

ştiri de la B1

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )